top of page

Handgemaakte kledingsetjes, geschikt voor prematuur en dismatuur kindjes. Leverbaar vanaf maat 44. Ben jij niet zo fan van handgemaakte boxpakjes maar wil je wel graag een unieke geboorte outfit? Of gewoon een fijn zittend setje kleding die qua kleur en modellen perfect bij elkaar passen.

Onze handgemaakte kleding setjes zijn er in verschillende varianten, zo weten wij zeker dat we de perfecte outfit voor jou hebben en weet jij zeker dat alles met veel zorg en heel veel liefde speciaal voor jou is gemaakt.

Al onze setjes bestaan uit een handgemaakt broekje en een handgemaakt shirtje. Optioneel kunnen we hier natuurlijk nog een handgemaakt mutsje bij doen in dezelfde stof. De setjes onderscheiden zich in het type shirt of het type stof wat er is gebruikt, zo hebben we hele fijne ribstoffen of stof met een fijne wafelstructuur. 

De handgemaakte shirtjes die wij in de setjes gebruiken zijn ook los verkrijgbaar zodat je zelf een eigen combinatie kan maken. Vindt je dat lastig dan helpen wij daar natuurlijk graag bij.
Al onze stoffen zijn voorzien van oeko-tex keurmerk en indien mogelijk met het GOTS-keurmerk.

Handgemaakt overslag boxpakje
bottom of page