top of page

Voorwaarden - Hip Stoer en Handgemaakt

Verzenden:
 

LEVERING 

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Hip Stoer en Handgemaakt hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren.

 

Alle voorradige artikelen zullen binnen 3 tot 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis worden afgeleverd, eventueel m.u.v. back-orders. Handgemaakte items zullen een levertijd van 10 tot 14 werkdagen hebben. Afwijkende levertijden worden altijd bij het artikel, of in de winkelwagen vermeld. 

Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling.

ONJUISTE BEZORGING

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Hip Stoer en Handgemaakt kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. 

 

Retourneren:

RETOURNEREN

Je kunt jouw bestelling, op eigen kosten en in de originele verpakking, binnen 14 dagen retourneren mits het aan onze retourvoorwaarden voldoet. Speciaal voor jou gemaakte items kunnen niet geretourneerd worden. Niet tevreden of een gebrek geconstateerd? Neem graag contact met ons op via mail of whatsapp.
 

Stap 1
Neem contact op per mail, hipstoerenhandgemaakt@hotmail.com

Stap 2
Geef aan welke items je wilt retourneren en om welke reden. En verpak de artikelen (onbeschadigd en ongedragen)

Stap 3
Stuur het pakketje binnen 14 dagen naar het retouradres:

Hip Stoer en Handgemaakt

Morgen 24

1841EE Stompetoren

hipstoerenhandgemaakt@hotmail.com
 

bottom of page